M&M Band

De M&M band is één van de meest geboekte cover/begeleidingsbands van Nederland. Drummer Micky Fisser en percussionist Marvin Smith hadden in 2013 het idee om een jonge, frisse begeleidingsband te beginnen met hun te gekke vaste club aan muzikanten.

Inmiddels is de band geen onbekende meer in het entertainmentcircuit en worden zij veel gevraagd voor evenementen/bedrijfsfeesten. Ook mochten zij ook als huisband van het TV Programma ‘’Nederland Muziekland op SBS6’’ alle artiesten begeleiden.

De M&M band heeft al veel artiesten mogen begeleiden: o.a. André Hazes, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Jan Smit, Yves Berendse, Edsilia Rombley, Jeroen van der Boom, Thomas Berge en nog veel meer!

M&M band boeken?
De M&M band boeken voor je feest of evenement doe je bij ons. De M&M band is een band die de avond compleet kan maken met feest en het begeleiden van artiesten. Een band die je event echt een extra boost geeft. De band is uit te breiden met extra blazers, zangers, zangeressen en violisten. Ook het repertoire is in overleg aan te passen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een optreden van ARTIEST is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Wat kost M&M Band?

De prijs van M&M Band begint bij € 6.750,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Begeleidingsband M&M Band boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van M&M Band. Wil je M&M Band boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte begeleidingsband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 6.750,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Vanaf 6 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, Extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA