Skip to main content

Over ons

Passie voor muziek

Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Er zijn tegenwoordig veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene band net zo goed klinkt als in hun promotie video?

Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt!

Persoonlijk

Wij geven je graag persoonlijk advies, op basis van jouw wensen.

Duidelijk

Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken – geen verrassingen achteraf.

Bereikbaar

We zijn goed bereikbaar en staan je graag te woord. Per mail, telefoon of Whatsapp. Wat jij wil.

Professioneel

Onze artiesten zijn ervaren en professioneel. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat alle afspraken worden nagekomen en je feest vlekkeloos verloopt.

Ontzorgen

Als je een artiest hebt geboekt, is het belangrijk om alle (technische) details goed af te stemmen met de feestlocatie; wij nemen deze zorg graag voor je uit handen.

Meedenken

Wij hebben een groot netwerk van artiesten; bij onverhoopte ziekte van een artiest gaan wij op zoek naar een goede vervanger. Jouw feest kan dus altijd doorgaan.

Even voorstellen

De enthousiaste en ervaren mannen achter Entertainment Agency (en DEEJAY AGENCY) zijn Ruben Bandstra & Jeff van Raamsdonk.

Dit gouden duo hecht veel waarde aan langdurige samenwerkingen met klanten, muzikanten en leveranciers. Zij nemen de tijd, laten niks aan het toeval over en werken altijd op een persoonlijke manier met oog voor detail.

Ruben Bandstra

Ruben is van origine drummer en speelt in coverbands als Soulbeach, The Wallpapers en Tenue the Ville. Door zijn ruim 20 jaar ervaring in de entertainmentwereld kent hij de markt als geen ander en heeft hij een omvangrijk netwerk van artiesten opgebouwd.

Jeff van Raamsdonk

Jeff kan amper 2 akkoorden op gitaar spelen, maar is achter de schermen zo’n 15 jaar actief als boeker in entertainmentbranche. Daarnaast is hij ook actief als artist- en eventmanager. Met zijn passie voor muziek en kennis voor kwaliteit weet hij de juiste artiesten met de juiste opdrachtgevers te matchen.

Wat anderen zeggen

Trots op onze reviews

Jaedy van den Broek
Jaedy van den Broek
29/12/2023
Voor onze bruiloft hebben we Floorjaxx geboekt bij Entertainment Agency. Ze waren waanzinnig! Het boekingsproces is ook uitermate fijn verlopen. Er werd goed meegedacht welke band het beste bij ons en de locatie + gelegenheid zou passen. Helemaal super. We hebben een geweldig feest gehad en daar heeft Floorjaxx een zeer groot aandeel in gehad. Super leuke mix van muziek en zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!!
Ilja Nouwens
Ilja Nouwens
22/12/2023
Afstemming en organisatie fantastisch. Prettig contact gehad en ook het evalueren was zeer nuttig. Je kunt het aan Jeff overlaten om een leuk feest neer te zetten.
Rick Ooms
Rick Ooms
15/10/2023
Voor onze bruiloft de band Allstars geboekt i.c.m. DJ (in ons geval Miss Brown). Band en DJ waren geweldig. Enorm goed feest waar wij zelf en onze gasten enorm van hebben genoten. Vooraf werd ons gezegd dat de band mogelijk te groot zou zijn voor de locatie en dat het zou gaan galmen, maar geluid was perfect. Verbazingwekkend goed gedaan. Jeff van Entertainment Agency heeft heel goed meegedacht met het programma en ervoor gezorgd dat we bijvoorbeeld geen last hadden van het opbouwen door de band bij andere activiteiten op locatie. Alles was perfect geregeld.
Marije Ruiter
Marije Ruiter
21/09/2023
DJ Rene was geweldig! We hebben ontzettend genoten van een prachtige avond. Heel prettig boekingskantoor!
Nathalie French
Nathalie French
12/09/2023
We hebben een ongelofelijke top avond gehad mede dankzij Miss Brown. Ik krijg van iedereen complimenten over Miss Brown, wat een geweldige DJ ze is en hoe goed ze gedraaid heeft. We stonden met z’n allen al vroeg op de dansvloer en zijn er niet meer vanaf gekomen 😁. Natuurlijk ook niet te vergeten, Jeff @Entertainment Agency. Fijn contact en hij zorgde er voor dat alles goed geregeld was. Zeker een aanrader.
Kasper Visser
Kasper Visser
12/09/2023
Donderdag 7 september een groot personeelsfeest voor het LUMC georganiseerd. Samen met 'Entertainment Agency' de afspraken gemaakt over planning, muziek en techniek. Wat een topfeest is het uiteindelijk geworden; veel complimenten van collega's ontvangen, zeer goede sfeer op de avond en een geweldige band die optrad (Soulbeach). Soulbeach weet zeer snel de dansvloer vol te hebben en speelt geweldige muziek; absolute aanrader!
Tim Bakker
Tim Bakker
07/09/2023
Zeer fijne samenwerkingspartner! Al mijn boekingen zijn altijd tot in de puntjes geregeld. Wil je compleet ontzorgd worden en top entertainment, ga dan zeker naar Ruben en Jeff!
Dennis van Dam
Dennis van Dam
21/07/2023
We hebben de band Allstars gehad op onze bruiloft via Entertainment Agency ontzettend goede band en super geregeld contact tussen het bureau en ons was ook goed en ook vlot. kortom een onvergetelijke dag Allstars en Entertainment Agency ontzettend bedankt een dikke 10!!!!!
Yves van Lierop
Yves van Lierop
20/07/2023
Top bureau! Denken goed mee en alles word duidelijk uitgelegd. Bij een volgend feestje boeken we zeker weer hier! De band die we hadden op onze bruiloft was All Stars. Een regelrechte aanrader! Thanks!😁👌
Martine Jong
Martine Jong
11/07/2023
Het dak ging eraf met de band Boomerang! Wat een geweldig feest hebben zij ervan gemaakt. Iedereen heeft enorm genoten. Zeker een aanrader! Het contact met Jeff was in de voorbereiding heel fijn. Hij dacht goed mee en heeft ervoor gezorgd dat ook de DJ, techniek, verlichting en podiumbouw perfect waren geregeld. Stuk voor stuk toppers! Bedankt en graag tot een volgende! Martine Ligthart Cross my heart events

Trots op onze referenties

Een selectie van tevreden opdrachtgevers