Skip to main content

Over ons

Passie voor muziek

Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Er zijn tegenwoordig veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker die ene band net zo goed klinkt als in hun promotie video?

Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring, ons grote netwerk in de entertainmentbranche én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten en leveranciers, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt!

Persoonlijk

Wij geven je graag persoonlijk advies, op basis van jouw wensen.

Duidelijk

Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken – geen verrassingen achteraf.

Bereikbaar

We zijn goed bereikbaar en staan je graag te woord. Per mail, telefoon of Whatsapp. Wat jij wil.

Professioneel

Onze artiesten zijn ervaren en professioneel. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat alle afspraken worden nagekomen en je feest vlekkeloos verloopt.

Ontzorgen

Als je een artiest hebt geboekt, is het belangrijk om alle (technische) details goed af te stemmen met de feestlocatie; wij nemen deze zorg graag voor je uit handen.

Meedenken

Wij hebben een groot netwerk van artiesten; bij onverhoopte ziekte van een artiest gaan wij op zoek naar een goede vervanger. Jouw feest kan dus altijd doorgaan.

Even voorstellen

De enthousiaste en ervaren mannen achter Entertainment Agency (en DEEJAY AGENCY) zijn Ruben Bandstra & Jeff van Raamsdonk.

Dit gouden duo hecht veel waarde aan langdurige samenwerkingen met klanten, muzikanten en leveranciers. Zij nemen de tijd, laten niks aan het toeval over en werken altijd op een persoonlijke manier met oog voor detail.

Ruben Bandstra

Ruben is van origine drummer en speelt in coverbands als Soulbeach, The Wallpapers en Tenue the Ville. Door zijn ruim 20 jaar ervaring in de entertainmentwereld kent hij de markt als geen ander en heeft hij een omvangrijk netwerk van artiesten opgebouwd.

Jeff van Raamsdonk

Jeff kan amper 2 akkoorden op gitaar spelen, maar is achter de schermen zo’n 15 jaar actief als boeker in entertainmentbranche. Daarnaast is hij ook actief als artist- en eventmanager. Met zijn passie voor muziek en kennis voor kwaliteit weet hij de juiste artiesten met de juiste opdrachtgevers te matchen.

Wat anderen zeggen

Trots op onze reviews

Martijn van Beckhoven
Martijn van Beckhoven
28/06/2024
Via de Entertainment Agency BASSTA geboekt voor op onze bruiloft. Wat een geweldig feest was dat! Het contact vooraf met Jeff (Entertainment Agency) liep perfect en was super duidelijk. Achteraf nog een leuke evaluatie. Zou ze 100% aanraden!
Brigitte Rensen
Brigitte Rensen
27/06/2024
Wat een feestavond dankzij Jeff en Allstars & crew op onze bruiloft! Van A tot Z pakt Jeff, op een prettige wijze, de regie en staat hij garant voor een geslaagd feest. Aan Allstars klopt gewoon alles! Muzikaliteit, gehele performance en uitstraling, variatie muziekstijlen, contact met het publiek etc. Kortom zijn zowel Jeff als Allstars & crew gedreven vakmensen die lol hebben in wat ze doen!
Sylvia Rous
Sylvia Rous
24/06/2024
Wat 'n fantastisch feest hebben wij gehad, Bassta had vanaf het eerste tot en met het laatste nummer al onze bruiloftsgasten aan het dansen! Wat heeft iedereen genoten van dit geweldige optreden! Wil je je feest tot een topfeest maken, dan is deze band zeker een dikke aanbeveling waard. Dit alles uiteraard mede mogelijk gemaakt door de Entertainment Agency, via wie je alles regelt, goed persoonlijk contact en ze denken echt met je mee. Heel fijn! Jeff bedankt voor alles!
Jaedy Alkemade van den Broek
Jaedy Alkemade van den Broek
29/12/2023
Voor onze bruiloft hebben we Floorjaxx geboekt bij Entertainment Agency. Ze waren waanzinnig! Het boekingsproces is ook uitermate fijn verlopen. Er werd goed meegedacht welke band het beste bij ons en de locatie + gelegenheid zou passen. Helemaal super. We hebben een geweldig feest gehad en daar heeft Floorjaxx een zeer groot aandeel in gehad. Super leuke mix van muziek en zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!!
Ilja Nouwens
Ilja Nouwens
22/12/2023
Afstemming en organisatie fantastisch. Prettig contact gehad en ook het evalueren was zeer nuttig. Je kunt het aan Jeff overlaten om een leuk feest neer te zetten.
Rick Ooms
Rick Ooms
15/10/2023
Voor onze bruiloft de band Allstars geboekt i.c.m. DJ (in ons geval Miss Brown). Band en DJ waren geweldig. Enorm goed feest waar wij zelf en onze gasten enorm van hebben genoten. Vooraf werd ons gezegd dat de band mogelijk te groot zou zijn voor de locatie en dat het zou gaan galmen, maar geluid was perfect. Verbazingwekkend goed gedaan. Jeff van Entertainment Agency heeft heel goed meegedacht met het programma en ervoor gezorgd dat we bijvoorbeeld geen last hadden van het opbouwen door de band bij andere activiteiten op locatie. Alles was perfect geregeld.
Marije Ruiter
Marije Ruiter
21/09/2023
DJ Rene was geweldig! We hebben ontzettend genoten van een prachtige avond. Heel prettig boekingskantoor!
Nathalie French
Nathalie French
12/09/2023
We hebben een ongelofelijke top avond gehad mede dankzij Miss Brown. Ik krijg van iedereen complimenten over Miss Brown, wat een geweldige DJ ze is en hoe goed ze gedraaid heeft. We stonden met z’n allen al vroeg op de dansvloer en zijn er niet meer vanaf gekomen 😁. Natuurlijk ook niet te vergeten, Jeff @Entertainment Agency. Fijn contact en hij zorgde er voor dat alles goed geregeld was. Zeker een aanrader.
Kasper Visser
Kasper Visser
12/09/2023
Donderdag 7 september een groot personeelsfeest voor het LUMC georganiseerd. Samen met 'Entertainment Agency' de afspraken gemaakt over planning, muziek en techniek. Wat een topfeest is het uiteindelijk geworden; veel complimenten van collega's ontvangen, zeer goede sfeer op de avond en een geweldige band die optrad (Soulbeach). Soulbeach weet zeer snel de dansvloer vol te hebben en speelt geweldige muziek; absolute aanrader!

Trots op onze referenties

Een selectie van tevreden opdrachtgevers