OVER ONS

Entertainment Agency is een gepassioneerd entertainmentbureau.

Bij ons vind je de perfecte livemuziek voor je feest en wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld.

Aanspreekpunt en oprichter Ruben Bandstra is zelf al 20 jaar actief als muzikant in de entertainmentbranche. Door deze praktijkervaring kent hij de markt als geen ander en heeft hij een omvangrijk netwerk van artiesten opgebouwd. Naast zijn passie voor muziek maken houdt hij van adviseren, meedenken en ontzorgen. Altijd op een persoonlijke manier en met oog voor detail.

ONTZORGEN

Daar houden we van.

Er zijn tegenwoordig enorm veel bands, DJ’s en andere muzikale acts te vinden op het internet. Maar hoe weet je nu zeker dat een band net zo goed klinkt als in de promotie-film? Stemt die ene DJ zijn repertoire écht af op jouw feest? Of zet hij misschien toch een standaard playlist aan? Kun je wel vertrouwen op de afspraken die je maakt met deze artiesten? Straks komen ze misschien te laat of – erger nog – helemaal niet!

Zomaar een paar voorbeelden van vragen en zorgen die je kunt hebben bij de zoektocht naar de perfecte muziek voor je feest. Wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Door onze ruime ervaring – wij hebben inmiddels al voor meer dan 800 evenementen de muziek verzorgd – én onze samenwerking met uitsluitend ervaren en betrouwbare artiesten, ben jij ervan verzekerd dat je feest vlekkeloos verloopt.

WAAR WE GOED IN ZIJN

PERSOONLIJK

Persoonlijk advies, op basis van jouw wensen.

DUIDELIJK

Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken – geen verrassingen achteraf.

BEREIKBAAR

We zijn goed bereikbaar en staan je graag te woord. Per mail, telefoon of Whatsapp. Wat jij wil.

PROFESSIONELE ARTIESTEN

Onze artiesten zijn ervaren en professioneel. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat alle afspraken worden nagekomen en je feest vlekkeloos verloopt.

ONTZORGEN

Als je een artiest hebt geboekt, is het belangrijk om alle (technische) details goed af te stemmen met de feestlocatie; wij nemen deze zorg graag voor je uit handen.

MEEDENKEN

Wij hebben een groot netwerk van artiesten; bij onverhoopte ziekte van een artiest gaan wij op zoek naar een goede vervanger. Jouw feest kan dus altijd doorgaan.

Referenties

Een selectie van tevreden opdrachtgevers.