Skip to main content
Born Sanders boeken

Born Sanders

Vanaf € 795,-

Thomas Alexander boeken

Thomas Alexander

Vanaf € 595,-

Kim de Boer persfoto

Kim de Boer

Vanaf € 1.195,-

Pianist Bas Peters boeken

Bas Peters

Vanaf € 495,-

Kim van Dijk boeken

Kim van Dijk

Vanaf € 995,-

Pianist boeken?

Wil je een muzikale pianist voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele pianisten die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden of juist zorgen voor de juiste (akoestische) achtergrondmuziek. Pianisten zijn ook te boeken in de vorm van een indrukwekkende pianoshow. Ze zorgen voor een onvergetelijk evenement die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Muzikale pianist boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.