Born Sanders

Born Sanders is een allround pianist die past bij de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals huwelijksceremonies, bedrijfsevenementen, borrels en recepties.

Pianist Born rondde op 24-jarige leeftijd zijn conservatorium opleiding jazz/pop piano cum laude af in Utrecht. Hij heeft les gehad van Bert van den Brink en Cor Bakker. Tevens volgde hij masterclasses bij vooraanstaande musici waaronder: Louis van Dijk, Thijs van Leer, Brad Mehldau, Hein van de Geijn, Joost van Schaijk en Benjamin Herman.

Wereldwijs
Born maakte diverse succesvolle tours in Kuala Lumpur (Maleisië), Londen (UK), Cannes (Frankrijk) en Warschau (Polen). Ook is hij oprichter en bandleider van zijn jazz trio en 12- koppige bigband, waarmee hij al diverse artiesten heeft begeleid waaronder Shirma Rouse, Charly Luske, Pearl, Fais en vele andere. Ook zie je hem geregeld bij Davina Michelle op het podium.

Bekend gezicht
Daarnaast is Born regelmatig betrokken bij diverse muzikale producties en bands. Zo was hij eerder te zien in de TV-shows Humberto, Holland’s Got Talent, De Wereld Draait Door, Brooklyn Nights Dinnershow, Koffietijd en Shownieuws. Verder componeert hij reclamemuziek voor radio en TV. Born beschikt over een breed repertoire en is thuis in vele muziekstijlen waaronder jazz, pop, soul, musical en licht klassiek.

Solo of als duo
Naast solo optredens is pianist Born ook te boeken in combinatie met een zanger of zangeres. Ook is het mogelijk om een optreden van pianist Born Sanders uit te breiden met extra muzikanten tot een volledige band naar jouw wensen. Een optreden van pianist Born is passend bij uiteenlopende gelegenheden, zoals huwelijksceremonies, bedrijfsevenementen, borrels en recepties. Zowel een pianoconcert in de spotlights als een achtergrond optreden behoren tot de mogelijkheden.

Born Sanders is zowel solo te boeken met zijn baby vleugel als mijn zijn jazz combinaties Jazz Trio Born en Suite Louise. Daarnaast kan hij met zijn grote ervaring en netwerk aan muzikanten elke gewenste band creëren.

Video’s

Wat kost Born Sanders?

De prijs van pianist Born Sanders begint bij € 595,- inclusief prachtige witte babyvleugel en geluid tot 150 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium en extra muzikanten bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Born Sanders boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Born Sanders. Wil je Pianist Born Sanders boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte pianist en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Diverse combinaties mogelijk

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA