Skip to main content

Verjaardag

Er is er één jarig …

.. en dat mag gevierd worden! Bereik je binnenkort een leeftijd die het vieren waard is, vier je samen een verjaardag óf organiseer je gewoon een feest om het leven te vieren? Er is altijd een goede reden om een feest te organiseren met een spetterende coverband, DJ of andere artiest. Of je nu een feestje viert met 20 of 200 feestgangers, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij hebben de perfecte DJcoverband of artiest die past bij jouw wensen en muzieksmaak. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op; wij geven je graag advies op maat.

De kwaliteit van een artiest is bepalend voor de sfeer en daarom vertegenwoordigen wij enkel professionele en ervaren artiesten. Daarnaast hebben wij de beste techniek in huis, zodat wij kunnen garanderen dat alles betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Verassende extra's

Wil je flink uitpakken op jouw verjaardag? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals een allround DJ mét een swingende saxofonist of percussionist, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een unieke photobooth om herinneringen vast te leggen, een mobiele lounge DJ of silent disco? Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom: Welke muzikale invulling jullie ook kiezen, wij zorgen voor een naadloze uitvoering. Laat ons de zorgen wegnemen en geniet van jouw speciale dag!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw feest onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn bijzonder geschikt voor het verzorgen van jouw feest en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!