Skip to main content

Begeleidingsbands

M en M band boeken

M&M Band

Vanaf € 6.750,-

Boston Tea Party boeken

Boston Tea Party

Vanaf € 8.495,-

Jimmy van Nieuwehuizen boeken

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Prijs op aanvraag

New Amsterdam Orchestra boeken

New Amsterdam Orchestra

Vanaf € 7.250,-

Session boeken

Session

Vanaf € 6.995,-

Holland Showband boeken

Holland Showband

Vanaf € 3.995,-

Marcel Fisser Band boeken

Marcel Fisser Band

Prijs op aanvraag

Tilt boeken

Tilt

Vanaf € 3.250,-

Begeleidingsband boeken?

Een begeleidingsband boek je in combinatie met één of meerdere bekende artiesten. Zij begeleiden de artiest live en zorgen samen voor een spetterend en memorabel optreden! Coverband Session en Boston Tea Party kun je ook als losse feestband boeken. Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele begeleidingsbands die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Begeleidingsbands boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9% BTW en eventueel 7% BUMA