Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te kunnen zeggen dat hun band al 40 jaar bestaat, en dat ze nog steeds, met veel passie wekelijks het podium betreden.

Tilt is een begrip in het entertainment circuit. De sympathieke uitstraling van de band bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt. Zelfs op de bruiloft van Jan Smit, en van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt.

Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire is de groep geschikt voor vrijwel iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van concert tot festival. De bezetting kan worden uitgebreid met een 3 en/of 4 persoons blazerssectie. 40 jaar TILT, expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip.

Tilt als begeleidingsband van bekende artiesten
Nationale én internationale artiesten vertrouwen op de muzikaliteit en ervaring van Tilt! Al sinds jaar en dag staat Tilt bekend als een stabiele factor in begeleidingsland.

Talloze artiesten zijn door Tilt begeleid, een muzikale tak van sport die zeer serieus genomen wordt en hetgeen ook heeft geresulteerd in de meest uiteenlopende grote shows en complete theatertours.

Denk hierbij aan bij voorbeeld theatertour van George Baker, twee jaar de vaste begeleidingsband van Nick en Simon, jubileumconcerten van o.a. Grad Damen, Wesley Klein, Helemaal Hollands, Robert Leroy, Quincy, Django Wagner, Henk Bernard en Stef Ekkel. Losse shows met o.a. Wolter Kroes, Tavares, Lee Towers. En concerten met Rene Schuurmans, John de Bever, Bouke, Tino Martin en The Trammps uit Amerika!

Een optreden van Tilt is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Tilt boeken?

Wil je coverband Tilt boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Coverband Tilt boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.250,-

  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA