BOSTON TEA PARTY

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest!

Dé superspontane TOP-feestband van Nederland – als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt.

De Boston Tea Party speelt veel op bedrijfsfeesten, kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften.

Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

De Boston Tea Party is ook te boeken i.c.m. een allround DJ en/of met bekende artiesten zoals: Gerard Joling, Glennis Grace en Alain Clark. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

10 personen

Genre

Pop, Danceclassics, Top 40, Feestclassics

Speelduur

3 x 45 minuten

Optioneel

Geluidstechniek
Allround DJ
Bekende artiest

VRAAG OFFERTE AAN