The Jukebox Allstars

THE JUKEBOX ALLSTARS geven een ongekend energieke en interactieve show die vanaf minuut 1 meteen AAN is!

Ervaar het feest der herkenning vol met muzikale hoogtepunten om je vingers bij af te likken, publiek dat uit volle borst meezingt en de ALLSTARS die keihard meegenieten.

De band is een dynamische mix van 5 top-muzikanten die hun strepen meer dan verdiend hebben zowel nationaal als internationaal. Onder leiding van multitalent Johnny Corsie nemen ze je mee op reis door de complete muziekgeschiedenis! Met maar één brandende missie, vol energie hun publiek van hun sokken blazen en ze onder dompelen in muzikaliteit zoals je nog maar zelden meemaakt!

THE JUKEBOX ALLSTARS spelen dan ook werkelijk ALLES! On the spot en in het moment bewegen ze mee op de vibe van hun publiek. De ‘Allstars’ maken “echt” verbinding en omarmen hun publiek als een ware familie.

Met hun jarenlange ervaring is hun gezamenlijke repertoire enorm; van de 60’s tot de hedendaagse hits …. stilstaan is simpelweg onmogelijk!

Video

The Jukebox Allstars boeken?

Wil je The Jukebox Allstars boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

The Jukebox Allstars boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 4.995,-

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA