The Jukebox Allstars

THE JUKEBOX ALLSTARS geven een ongekend energieke en interactieve show die vanaf minuut 1 meteen AAN is!

Ervaar het feest der herkenning vol met muzikale hoogtepunten om je vingers bij af te likken, publiek dat uit volle borst meezingt en de ALLSTARS die keihard meegenieten.

De band is een dynamische mix van 5 top-muzikanten die hun strepen meer dan verdiend hebben zowel nationaal als internationaal. Onder leiding van multitalent Johnny Corsie nemen ze je mee op reis door de complete muziekgeschiedenis! Met maar één brandende missie, vol energie hun publiek van hun sokken blazen en ze onder dompelen in muzikaliteit zoals je nog maar zelden meemaakt!

THE JUKEBOX ALLSTARS spelen dan ook werkelijk ALLES! On the spot en in het moment bewegen ze mee op de vibe van hun publiek. De ‘Allstars’ maken “echt” verbinding en omarmen hun publiek als een ware familie.

Met hun jarenlange ervaring is hun gezamenlijke repertoire enorm; van de 60’s tot de hedendaagse hits …. stilstaan is simpelweg onmogelijk!

Video

Wat kost The Jukebox Allstars?

De prijs van The Jukebox Allstars begint bij € 4.995,- inclusief geluid tot 200 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Pianoshow The Jukebox Allstars boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The Jukebox Allstars. Wil je The Jukebox Allstars boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte pianoshow en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 4.995,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 5 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA