Skip to main content

Dansvloer

Let's dance!

Onze verlichte dansvloeren geven niet alleen extra sfeer, maar zijn ook een ware uitnodiging om de dansvloer te betreden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs of opening, de LED dansvloeren zijn geschikt voor alle denkbare evenementen.

Doordat wij de vloeren in verschillende afmetingen kunnen leveren is deze mooie aankleding van de ruimte op vrijwel iedere locatie te realiseren. Bij ons hanteren we transparante prijzen, inclusief op- en afbouw en reiskosten. Zo houden we het overzichtelijk voor jou.

Lees hier ons leuke artikel ‘Uitnodiging om de dansvloer te betreden’.

Benieuwd of een dansvloer geschikt is voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Onze dansvloeren

Er zijn verschillende soorten dansvloeren te huur; van een klassieke dansvloer tot een 1000 pixel dansvloer en van een twinkle dansvloer tot een patronen dansvloer. Alle dansvloeren hebben fantastische voorgeprogrammeerde visuals. Bij de 1000 pixel dansvloer kun je zelfs foto’s projecteren!

Bij de meeste evenementen beginnen wij met de opbouw van de dansvloer zo’n 2 tot 2,5 uur voor de start van het evenement. Op deze manier kunnen we garanderen dat de dansvloer ruim op tijd gereed is en klaarligt om op gedanst te worden.

Laat je evenement stralen met een verlichte dansvloer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een onvergetelijke danservaring te creëren.

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw evenement onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Of je nu een allround, lounge of feest DJ zoekt: voor elk evenement hebben wij een professionele en ervaren DJ in huis!

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!