Skip to main content

Bekende bands

BLOF boeken

BLØF

Vanaf € 55.000,-

M en M band boeken

M&M Band

Vanaf € 6.750,-

Nielson boeken

Nielson

Vanaf € 19.500,-

Racoon boeken

Racoon

Prijs op aanvraag

Danny Vera boeken

Danny Vera

Prijs op aanvraag

Di-rect boeken

DI-RECT

Prijs op aanvraag

Edwin Evers Band boeken

Edwin Evers Band

Vanaf € 27.500,-

Andre Hazes boeken

André Hazes

Vanaf € 25.000,-

Tim Akkerman boeken

Tim Akkerman

Vanaf € 4.995,-

Joel Borelli boeken

Joel Borelli

Vanaf € 8.995,-

Crazy Pianos on Tour

Vanaf € 9.995,-

The Dirty Daddies boeken

The Dirty Daddies

Vanaf € 9.995,-

Bekende band boeken?

Wil je een bekende coverband voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele bekende bands die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Bekende coverband boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.