Skip to main content

Andere events

Evenement organiseren?

Muziek is een belangrijk ingredient voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, festival, dorpsfeest, braderie, pleinfeest, tentfeest, kermis, winkelopening of ander soort evenement? Wij hebben de perfecte muzikale invulling in huis die matcht met het evenement en de doelgroep. Ben je op zoek naar achtergrondmuziek of moet er juist gefeest en gedanst worden? Geen zorgen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij hebben de perfecte DJ, coverband of artiest die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op; wij geven je graag advies op maat.

De kwaliteit van een artiest is bepalend voor de sfeer en daarom vertegenwoordigen wij enkel professionele en ervaren artiesten. Daarnaast hebben wij de beste techniek in huis, zodat wij kunnen garanderen dat alles betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Artiest voor winkelopening

Verassende extra's

Wil je flink uitpakken op jouw evenement? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals een allround DJ met een swingende saxofonist of percussionist, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een unieke photobooth om herinneringen vast te leggen, een mobiele lounge DJ of silent disco? Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom, waar je ook voor gaat, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw evenement onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Of je nu een allround, lounge of feest DJ zoekt: voor elk evenement hebben wij een professionele en ervaren DJ in huis!

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!