Skip to main content
Suite Louise boeken

Suite Louise

Vanaf € 2.195,-

Lara Leaves boeken

Lara Leaves

Vanaf € 1.195,-

Jazz Trio Born

Vanaf € 1.895,-

Jazz Collective trio

Jazz Centrale

Vanaf € 2.495,-

Gold Collective boeken

Gold Collective

Vanaf € 1.500,-

Dupa Trio boeken

Dupa Trio

Vanaf € 1.350,-

The Tributes boeken bij Entertainment Agency

The Tributes

Vanaf € 1.295,-

Fine Jazz

Vanaf € 1.250,-

The Triplicats boeken

The Triplicats

Vanaf € 1.995,-

The Beards boeken

The Beards

Vanaf € 2.295,-

Threesome Jazz boeken

Threesome Jazz

Vanaf € 2.550,-

The Triolettes boeken

The Triolettes

Vanaf € 2.295,-

The Berkley Brothers boeken

Berkley Brothers

Vanaf € 1.250,-

Trio boeken?

Wil je een muzikaal trio voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele trio’s die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden of juist zorgen voor de juiste (akoestische) achtergrondmuziek. Ze zorgen voor een onvergetelijk evenement die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Muzikaal trio boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.