The Tributes

Akoestische Jam & Party coverband, gegarandeerd muzikaal vuurwerk!

Deze populaire semi-akoestische coverband maakt ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig. Laten ook je oma dansen met hun energie en ook je vader een traantje wegpinken tijdens een ceremonie-ballade. Met hun unieke rauwe akoestische versterkte sound, waarvan de muzikanten ook spelen bij o.a. Suzan & Freek, Maan, Andre Hazes jr, Dotan e.a, krijg je gegarandeerd muzikaal vuurwerk en/of kippenvel op je gelegenheid.

Middels verzoekjes vanuit het publiek bedenken zij ter plekke nieuwe medleys. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen.

Met percussie, een digitale kickdrum en een flinke dosis energie doet The Tributes niet onder voor een vijfmans band. Bovendien weet deze band altijd weer een persoonlijke en intieme sfeer te creëren, hoe groot het publiek dat voor ze staat ook is.

Om ervoor te zorgen dat het feest niet mee pauzeert tijdens een vlammende live-set. Heb je de keuze om het vlekkeloos over te laten lopen in DJ-sets om zo de energie vast te houden. Voordat de laatste noot heeft geklonken laten zij het zelf soepel overgaan. Zo hou je voor alles 1 contactpersoon en sluit het naadloos aan.

Ze gaan geen vaste setlijst afwerken, maar ECHT muziek maken vanuit intuïtie op het allerhoogste niveau. Elk genre maken ze zich eigen. Alles kan, (bijna) alles mag. Je hoeft daarom ook geen repertoirelijst te zien, geef je muziekvoorkeuren door en voor de rest voelen zij aan wat ze moeten spelen om het publiek voor zich te winnen.

The Tributes is uit te breiden met een DJ, een extra set en een drummer.

Video’s

Wat kost The Tributes?

De prijs van The Tributes kost € 1.495,- voor een duo en € 1.895,- voor een trio, inclusief geluid en licht tot 100 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidsset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

The Tributes boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van The Tributes. Wil je The Tributes boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte akoestische band en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: € 1.495,- (Duo) of € 1.895,- (Trio)

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 of 3 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA