The Tributes

Akoestische Jam & Party coverband, gegarandeerd muzikaal vuurwerk!

Deze populaire semi-akoestische coverband maakt ‘guilty pleasure’ songs weer onschuldig. Laten ook je oma dansen met hun energie en ook je vader een traantje wegpinken tijdens een ceremonie-ballade. Met hun unieke rauwe akoestische versterkte sound, waarvan de muzikanten ook spelen bij o.a. Suzan & Freek, Maan, Andre Hazes jr, Dotan e.a, krijg je gegarandeerd muzikaal vuurwerk en/of kippenvel op je gelegenheid.

Middels verzoekjes vanuit het publiek bedenken zij ter plekke nieuwe medleys. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen.

Met percussie, een digitale kickdrum en een flinke dosis energie doet The Tributes niet onder voor een vijfmans band. Bovendien weet deze band altijd weer een persoonlijke en intieme sfeer te creëren, hoe groot het publiek dat voor ze staat ook is.

Om ervoor te zorgen dat het feest niet mee pauzeert tijdens een vlammende live-set. Heb je de keuze om het vlekkeloos over te laten lopen in DJ-sets om zo de energie vast te houden. Voordat de laatste noot heeft geklonken laten zij het zelf soepel overgaan. Zo hou je voor alles 1 contactpersoon en sluit het naadloos aan.

Ze gaan geen vaste setlijst afwerken, maar ECHT muziek maken vanuit intuïtie op het allerhoogste niveau. Elk genre maken ze zich eigen. Alles kan, (bijna) alles mag. Je hoeft daarom ook geen repertoirelijst te zien, geef je muziekvoorkeuren door en voor de rest voelen zij aan wat ze moeten spelen om het publiek voor zich te winnen.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.250,-

  • Bezetting: 2 of 3 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens