Skip to main content

Bekende DJ’s

Wipneus en Pim boeken

Wipneus en Pim

Vanaf € 1.895,-

Outsiders boeken

Outsiders

Prijs op aanvraag

Kris Kross Amsterdam boeken

Kris Kross Amsterdam

Prijs op aanvraag

La Fuente boeken

La Fuente

Vanaf € 10.500,-

Paul Elstak

Prijs op aanvraag

538 dj's on tour

538 DJ’s On Tour

Vanaf € 4.250,-

The Partysquad boeken

The Partysquad

Vanaf € 5.975,-

Zany boeken

Zany

Vanaf € 2.250,-

Mental Theo

Vanaf € 5.500,-

Bekende DJ boeken?

Wil je een bekende DJ voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele bekende DJ’s die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Bekende DJ boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.