La Fuente

La Fuente heeft met zijn unieke stijl en originele geluid heeft hij ‘het feel good factor’ geschreven.

Housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en vrolijk. La Fuente brengt als bekende DJ een energieke podium-voorstelling die vrijwel ongeëvenaard is. Zijn missie? Het publiek in beweging brengen en onvergetelijke momenten creëren door het delen van zijn onuitputtelijke energie.

Wereldwijde ervaring
La Fuente heeft meer dan 15 jaar ervaring op nationale en internationale podia en zijn passie voor muziek heeft een zeer loyale en gepassioneerde fanbase gecreëerd. Met meer dan 350 shows in één jaar, verspreid over bijna de hele wereld, heeft hij zijn grenzen verlegd en de harten en zielen van fans veroverd.

Producer
La Fuente heeft inmiddels bewezen dat hij een bekwaam producer is die weet hoe hij de dansvloer moet krijgen met nummers zoals ‘Bang Bang’, ‘Dounia’, ‘Fancy Fair’, ‘Buzzing’, ‘Matador’, ‘Outlaw’, ‘Selecta’, ‘House Detective’, ‘STICKUP’, “4000” en nog veel meer.

Full Colour
Met zijn radioshow ‘Full Colour’, die maandelijks wordt uitgezonden, verkent La Fuente zijn creativiteit door een kleur te kiezen als basis voor de show’s vibe. Elke show brengt een andere kleur en sfeer.

La Fuente kijkt altijd vooruit naar het volgende feest, de nieuwste nummers en de goede tijden die nog komen gaan. Met nieuwe releases op komst en optredens op de meest gewilde podia, ziet zijn toekomst er rooskleuriger uit dan ooit tevoren.

Video’s

La Fuente boeken?

Wil je La Fuente boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een bekende artiest, coverband, DJ of andere entertainment professionals boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een bekende DJ, zanger, zangeres of zanggroep op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte bekende artiest en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

La Fuente boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: House
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA