Skip to main content

Piano bands

Tenue De Ville

Vanaf € 3.295,-

The Jukebox Allstars boeken

The Jukebox Allstars

Vanaf € 4.995,-

Joel Borelli boeken

Joel Borelli

Vanaf € 9.995,-

Crazy Pianos on Tour

Vanaf € 9.995,-

GreatPianos foto

Great Pianos

Vanaf € 5.795,-

Booming Pianos persfoto

Booming Pianos

Vanaf € 5.495,-

Davy Keys boeken

Davy Keys

Vanaf € 4.000,-

Mike's pianoshow

Mike’s Pianoshow

Vanaf € 3.350,-

Rudi Sibma Pianoshow

Rudi Sibma Pianoshow

Vanaf € 3.495,-

Logo Funky Pianos

Funky Pianos

Vanaf € 3.495,-

Piano band boeken?

Wil je een pianoshow voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele piano coverbands die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Piano coverband boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.