Mike’s Pianoshow

Mike’s Pianoshow: Een te gekke interactieve show waarbij de band verzoeknummers speelt!

Met in de hoofdrol – hoe kan het ook anders – Mike: pianist/zanger/entertainer. Samen met een zingende drummer, een swingende saxofonist en een fantastische zangeres brengt hij een interactieve show waarin alle muziekstijlen voorbij komen.

In de feestzaal liggen viltjes waarop het publiek hun verzoeknummers op kan schrijven. En echt niets is te gek – ze spelen alles!

De Mike’s Pianoshow heeft een ongelofelijk breed repertoire, dus als er even geen verzoekjes worden aangevraagd gaat het feest uiteraard door; stilstaan is geen optie! De show is uit te breiden met geweldige zangeres, die de zaal in kan voor nog meer interactie en verzoekjes.

Een optreden van Mike’s Pianoshow is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Wat kost Mike’s Pianoshow?

De prijs van Mike’s Pianoshow begint bij € 3.350,- op inprikbasis (zonder geluid en licht). Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Coverband Mike’s Pianoshow boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Mike’s Pianoshow. Wil je Mike’s Pianoshow boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.350,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA