Mike’s Pianoshow

Mike’s Pianoshow: Een te gekke interactieve show waarbij de band verzoeknummers speelt!

Met in de hoofdrol – hoe kan het ook anders – Mike: pianist/zanger/entertainer. Samen met een zingende drummer, een swingende saxofonist en een fantastische zangeres brengt hij een interactieve show waarin alle muziekstijlen voorbij komen.

In de feestzaal liggen viltjes waarop het publiek hun verzoeknummers op kan schrijven. En echt niets is te gek – ze spelen alles!

De Mike’s Pianoshow heeft een ongelofelijk breed repertoire, dus als er even geen verzoekjes worden aangevraagd gaat het feest uiteraard door; stilstaan is geen optie! De show is uit te breiden met geweldige zangeres, die de zaal in kan voor nog meer interactie en verzoekjes.

Een optreden van Mike’s Pianoshow is ook uit te breiden met een professionele allround DJ.

Video’s

Coverband Mike’s Pianoshow boeken?

Wil je Coverband Mike’s Pianoshow boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Mike’s Pianoshow boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 3.350,-

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Rock, Dance
  • Speeltijd: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
  • Optioneel: Allround DJ, extra muzikanten

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA