Skip to main content

Geluid & licht

Het beste geluid & licht

Ben je op zoek naar een betrouwbare techniekleverancier voor jouw bedrijfsevenement, personeelsfeest, bruiloft, studentenfeest, sportevenement, beurs, feesttent, dorpsfeest of ander openbaar evenement?

Bij Entertainment Agency werken we nauw samen met een selectie van zeer professionele en ervaren partijen op het gebied van geluid en licht. Dankzij onze expertise en hun vakmanschap kunnen wij veel meer bieden dan alleen de juiste artiesten. Of je nu een intiem feest geeft voor 50 genodigden of een evenement organiseert voor 10.000 bezoekers, wij kunnen vrijwel alle wensen op het gebied van licht, podia en geluid realiseren en verzorgen.

Wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het organiseren van een succesvol evenement.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Alles op maat

We kunnen de volledige technische productie van jouw evenement verzorgen, inclusief licht- en geluidsinstallaties. Ons ervaren team zal de benodigde apparatuur selecteren, opzetten en bedienen, zodat je je kunt concentreren op andere aspecten van het evenement.

Elke evenement is uniek en vereist een gepersonaliseerde aanpak. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste licht- en geluidsoplossingen voor jouw specifieke evenement. We kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur, het ontwerpen van een verlichtingsplan en het creëren van een indrukwekkende audiobeleving.

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw evenement onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Of je nu een allround, lounge of feest DJ zoekt: voor elk evenement hebben wij een professionele en ervaren DJ in huis!

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!