Skip to main content

Photobooth

Smile!

Geef je binnenkort een feest en wil je er echt een memorabele avond van maken? Dan is een photobooth de ultieme manier om de herinneringen vast te leggen.

Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

Het huren van een photobooth is inclusief onbeperkt (digitale) foto’s, foto-gadgets, transport- en opbouwkosten. Daarnaast zijn er leuke extra’s bij te boeken zoals een host, gastenboek, achtergrond en nog veel meer!

Benieuwd of een Photobooth geschikt is voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Unieke photobooths

Er zijn verschillende soorten photobooths te huur; van een interactieve fotospiegel tot een compacte fotobox en van een 360 videobooth tot een traditioneel fotohok. Foto’s kunnen zowel digitaal opgeleverd worden als ter plekke op geprint op een customized fotostrip. Onbeperkt!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom: Welke photobooth invulling jullie ook kiezen, Kortom, waar je ook voor gaat, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Coverbands

Met onze fantastische coverbands wordt jullie evenement onvergetelijk!

Akoestisch

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens een borrel of andere gelegenheid? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn uiterst geschikt voor verschillende soorten events en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Specials

Van Tribute-band tot pianoshow en van brassband tot klassiek ensemble; ontdek onze speciale artiesten!