Skip to main content

Tribute bands

Alle Kleuren boeken

Alle Kleuren

Vanaf € 5.495,-

The Bentleys

Vanaf € 3.795,-

Story of Boybands boeken

Story of Boybands

Vanaf € 4.950,-

Queen Must Go On boeken

Queen Must Go On

Prijs op aanvraag

Just Like Robbie Williams boeken

Just Like Robbie Williams

Vanaf € 1.695,-

Persfoto van A-Fever

A-Fever

Vanaf € 3.750,-

Gewoon andre boeken

GEWOON ANDRÉ

Prijs op aanvraag

Step the Gap boeken

Step the gap

Vanaf € 2.795,-

The Chicago Funk boeken

The Chicago Funk

Vanaf € 9.950,-

Tribute band boeken?

Wil je een tribute coverband voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele tributebands die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Tributeband boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.