Skip to main content

Bruiloft

Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksplannen! Jullie bruiloft moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Muziek is hier een belangrijk ingrediënt voor. Van persoonlijke liedjes tijdens de ceremonie, tot aan sfeervolle muziek tijdens de borrel of het diner. En dan natuurlijk spetterende partysongs tijdens het feest… Music sets the tone! 

Goed nieuws; voor al deze muziek ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je de perfecte DJ, coverband of artiest die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Bekijk ons volledige aanbod of neem contact met ons op; wij geven jullie graag advies op maat.

De kwaliteit van een artiest is bepalend voor de sfeer en daarom vertegenwoordigen wij enkel professionele en ervaren artiesten. Daarnaast hebben wij de beste techniek in huis, zodat wij kunnen garanderen dat alles betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit is.

Verassende extra's

Wil je flink uitpakken op jullie bruiloft? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals een allround DJ met een swingende saxofonist of percussionist, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een unieke photobooth om herinneringen vast te leggen, een mobiele lounge DJ of silent disco? Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een artiest uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan.

Kortom: Welke muzikale invulling jullie ook kiezen, wij zorgen voor een naadloze uitvoering. Laat ons de zorgen wegnemen en geniet van jullie speciale dag!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jullie bruiloftsfeest onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens de ceremonie of borrel? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn bijzonder geschikt voor het verzorgen van jullie bruiloftsfeest en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!