Skip to main content

EDM / House DJ’s

DJ Miss Brown boeken bij Entertainment Agency

DJ Miss Brown

Vanaf € 895,-

Aiscream boeken

Aiscream

Vanaf € 795,-

DJ Chelsea boeken

DJ Chelsea

Vanaf € 950,-

DJ Peter Smit

Vanaf € 1.350,-

Vocal DJ Choral boeken

Vocal DJ Choral

Vanaf € 1.750,-

Amica Nova boeken

Amica Nova

Vanaf € 750,-

Sophisticated Live boeken

Sophisticated Live

Vanaf € 2.295,-

DJ Psiertje boeken

DJ Psiertje

Vanaf € 500,-

DJ Fem K boeken

DJ Fem K

Vanaf € 695,-

Drumpet Duo

Vanaf € 795,-

DJ Mia More boeken

DJ Mia More

Vanaf € 1.150,-

DJ Los Carlos boeken

DJ Los Carlos

Vanaf € 695,-

EDM / House DJ boeken?

Wil je een EMD / House DJ voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele EDM / House DJ’s die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden. Ze zorgen voor een onvergetelijk feest die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

EDM / House DJ’s boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.