Sophisticated Live

The Sophisticated live show lifts your event to the ultimate climax.

Sophisticated Live tilt jouw event naar de ultieme climax. Wij bezorgen je de dikste live experience en brengen je in zomerse, ‘saxy’ club- en festivalsferen met onze high-energy show. Verwacht ijzersterke mash-ups in een vlotte mix van nieuwe en oude hits.

Ons professionele team wordt gevormd door dj Nagilo, saxofonist Julian, percussionist Cherokee en mc Iceman. Deze mannen hebben jarenlange ervaring in de (internationale) clubscene en brengen elk event naar een higher level. Met elkaar creëert dit energieke viertal de unieke Sophisticated Live sound die bestaat uit (deep)house, techhouse, dance, electro en bigroom met bekende melodien en vocalen. Een euforische en internationale party vibe in onze liveshow is hiermee gegarandeerd.

Video’s

Sophisticated Live boeken?

Wil je Sophisticated Live boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Sophisticated Live boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 2.295,-

  • Bezetting: 4 personen
  • Genre: House, Dance
  • Speeltijd: 1 x 90 minuten
  • Optioneel: Special effects, dansers

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA