Skip to main content

Dinnershows

Dragqueen boeken

Dragqueen Show

Prijs op aanvraag

Dinnershow On Tour logo

Dinnershow On Tour

Vanaf € 1.995,-

Manhattan Crooners boeken

Manhattan Crooners

Vanaf € 1.450,-

The Gatsby Girls boeken

The Gatsby Girls

Vanaf € 1.750,-

The Jukeboxboys boeken

The JukeboxBoys

Vanaf € 1.350,-

Nicky van der Kuyp boeken

Nicky van der Kuyp

Vanaf € 750,-

Jasper Taconis boeken voor event

Jasper Taconis

Vanaf € 795,-

Musique a la carte

Musique à la Carte

Vanaf € 1.150,-

Dinnershow boeken?

Wil je een dinnershow voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele dinnershow artiesten die weten hoe ze het publiek tussen en tijdens de culinaire hoogstandjes kunnen verrassen. Ze zorgen voor een onvergetelijke dinnershow die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Dinnershow boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.