Dinnershow On Tour

Dinnershow On Tour is de ultieme dinnershow ervaring op jouw evenement!

Stap binnen in de betoverende wereld van “Dinnershow On Tour”, waar entertainment en verwondering samenkomen voor een onvergetelijke (culinaire) ervaring op locatie. Met fantastische optredens en hartverwarmende momenten heeft “Dinnershow On Tour” zich gevestigd als dé ultieme dinnershow voor een spectaculaire avond!

Onze reis begon met een visie: om gasten mee te nemen in een belevenis, waarbij elk zintuig wordt geprikkeld en elke verwachting wordt overtroffen. Geleid door een getalenteerd team van artiesten en eventplanners, zijn we er trots op dat we deze visie tot leven brengen bij elk evenement waar wij onderdeel van zijn.

Wat ons onderscheidt, is onze veelzijdigheid en maatwerk. Of het nu gaat om een intiem huwelijksdiner, een jubileumfeest of een grootschalig gala, we passen ons aan om de unieke visie van onze klanten tot leven te brengen. Met een scala aan acts, waaronder zangers en zangeressen die de sterren van de hemel zingen, sierlijke danseressen, luchtacrobatiek die de zwaartekracht tart, goochelaars die de grenzen van de realiteit verleggen, en andere verrassende optredens, beloven we een feestelijke avond vol spanning en sensatie.

Of het nu gaat om een adembenemende locatie in de stad, een idyllische plek op het platteland of een exclusieve setting op maat, wij brengen onze shows waar onze gasten maar willen. Onze passie voor het leveren van buitengewone ervaringen kent geen grenzen, en we streven ernaar om elke keer weer te verrassen en te verbazen.

Om de ervaring compleet te maken kunnen wij je in contact brengen met één van onze horecapartners, waarvan wij weten dat zij de culinaire verwachtingen zullen overtreffen!

Video

Dinnershow On Tour boeken?

Wil je Dinnershow On Tour boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een Dinnershow op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte Dinnershow en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dinnershow On Tour boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.995,-

  • Bezetting: Vanaf 2 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 4 uren
  • Optioneel: Diverse mogelijkheden

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA