Skip to main content

Special effects

In één woord: spectaculair!

Op zoek naar special effects voor jouw feest, evenement, productlancering, presentatie, modeshow, beurs of opening? Neem een kijkje hieronder en ontdek ons uitgebreide aanbod aan special effects. Wij bieden professionele en betrouwbare service.

Bij ieder evenement zijn special effects tegenwoordig onmisbaar. Of het nu gaat om een spectaculaire opening met een lasershow, een confettikanon voor een feestelijke sfeer, CO2 Jets of Stage Flames voor een indrukwekkend effect, bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan special effects.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om onze artiesten te boeken inclusief special effects! Zo kun je een complete en adembenemende ervaring creëren waarbij de artiesten en de special effects perfect op elkaar zijn afgestemd.

Lees hier ons artikel over de impact van special effects op evenementen.

Oneindig veel mogelijkheden

Bij ons kun je rekenen op een professionele en verantwoordelijke levering van de special effects. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de special effects op de juiste manier worden geïnstalleerd en bediend, met oog voor veiligheid en kwaliteit.

Maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis met onze special effects. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een spectaculaire en memorabele ervaring te creëren!

Coverbands

Met onze fantastische coverbands wordt jullie evenement onvergetelijk!

Akoestisch

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens een borrel of andere gelegenheid? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn uiterst geschikt voor verschillende soorten events en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Specials

Van Tribute-band tot pianoshow en van brassband tot klassiek ensemble; ontdek onze speciale artiesten!