Skip to main content

Silent Disco

Mag het wat zachter?

Silent Disco is de ultieme manier om te feesten zonder speakers, op verschillende muziekstijlen én zonder klagende buren! De feestgangers dragen draadloze koptelefoons die aangestuurd worden door een zender bij de DJ.

Het is zelfs mogelijk om te schakelen tussen 3 kanalen met ook maximaal 3 verschillende zenders. Dat betekent dat je maar liefst 3 DJ’s kunt laten draaien met elk hun eigen muziekstijl. Iedere koptelefoondrager kiest zelf zijn kanaal en daarmee de gewenste muziekstijl. Waar jij lekker meezingt op ‘Gimme Gimme Gimme’ van Abba, staat je buurvrouw los te gaan op een lekker house nummer van Martin Garrix.

In elke koptelefoon zit verlichting welke gekoppeld is aan een kanaal. Zo kun je precies zien wie naar welk kanaal aan het luisteren; groen, rood of blauw!

Lees ook ons artikel over de stille revolutie van Silent Disco.

Benieuwd of Silent Disco geschikt is voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Verrassende extra's

Wil je flink uitpakken op het evenement? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals meerdere DJ’s, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een photobooth om herinneringen voor altijd vast te leggen. Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een DJ uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de perfect Silent Disco voor jouw evenement.

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw evenement onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Of je nu een allround, lounge of feest DJ zoekt: voor elk evenement hebben wij een professionele en ervaren DJ in huis!

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!