Skip to main content

Silent Disco

Mag het wat zachter?

Silent Disco is de ultieme manier om te feesten zonder speakers, op verschillende muziekstijlen én zonder klagende buren! De feestgangers dragen draadloze koptelefoons die aangestuurd worden door een zender bij de DJ.

Het is zelfs mogelijk om te schakelen tussen 3 kanalen met ook maximaal 3 verschillende zenders. Dat betekent dat je maar liefst 3 DJ’s kunt laten draaien met elk hun eigen muziekstijl. Iedere koptelefoondrager kiest zelf zijn kanaal en daarmee de gewenste muziekstijl. Waar jij lekker meezingt op ‘Gimme Gimme Gimme’ van Abba, staat je buurvrouw los te gaan op een lekker house nummer van Martin Garrix.

In elke koptelefoon zit verlichting welke gekoppeld is aan een kanaal. Zo kun je precies zien wie naar welk kanaal aan het luisteren; groen, rood of blauw!

Lees ook ons artikel over de stille revolutie van Silent Disco.

Benieuwd of Silent Disco geschikt is voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op.

Verrassende extra's

Wil je flink uitpakken op het evenement? Er zijn tal van leuke extra’s mogelijk, zoals meerdere DJ’s, spectaculaire lichtshow, verlichte dansvloer en/of special effects zoals confetti of sparkles. Of wat dacht je van een photobooth om herinneringen voor altijd vast te leggen. Mogelijkheden genoeg!

Wij communiceren heldere all-in prijzen en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. En mocht er onverhoopt een DJ uitvallen, dan regelen wij een gelijkwaardige vervanger zodat het feest gewoon door kan gaan!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van de perfect Silent Disco voor jouw evenement.

Coverbands

Met onze fantastische coverbands wordt jullie evenement onvergetelijk!

Akoestisch

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens een borrel of andere gelegenheid? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn uiterst geschikt voor verschillende soorten events en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Specials

Van Tribute-band tot pianoshow en van brassband tot klassiek ensemble; ontdek onze speciale artiesten!