Skip to main content

Programmering

Succesvol entertainmentprogramma

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare, professionele en bovenal leuke partner om samen een geweldig evenement neer te zetten? Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij voor de perfecte muzikale invulling van talloze locaties, bedrijven, verenigingen en openbare evenementen. We begrijpen dat het entertainment een cruciale rol speelt bij het succes van elk evenement, en daarom helpen we je graag bij het vinden en selecteren van de juiste artiest(en) en/of band(s).

Met onze adviserende rol denken we graag met je mee en werken we samen met jullie als opdrachtgever aan de ideale programmering. We begrijpen dat elk evenement uniek is en een eigen sfeer en doel heeft. Daarom luisteren we naar jullie wensen en stellen we een programma op maat samen dat perfect aansluit bij jouw visie.

Lees ook ons artikel over het belang van de juiste artiesten op jouw evenement. Klik hier.

STEAM SISTER boeken voor festival

Van coverband tot bekende artiesten

Of jullie nu op zoek zijn naar een spetterende liveband, een energieke DJ of een combinatie van verschillende artiesten, wij hebben het netwerk en de expertise om de juiste acts te regelen. We zorgen niet alleen voor de boekingen, maar ook voor de logistiek, planning en technische vereisten, zodat jullie je kunnen concentreren op andere aspecten van het evenement. Ook podia, licht & geluid, special effects en een dansvloer kunnen wij verzorgen.

Met onze jarenlange ervaring en passie voor evenementen, staan we garant voor een geslaagde programmering die de gasten zullen waarderen. Samen maken we van het evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw evenement tot een succes kunnen maken!

Bands

Met deze fantastische coverbands wordt jouw evenement onvergetelijk!

Solisten, Duo’s en Trio’s

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Of je nu een allround, lounge of feest DJ zoekt: voor elk evenement hebben wij een professionele en ervaren DJ in huis!

Bekende artiesten

Van Flemming tot Gerard Joling en van de Vengaboys tot Mental Theo; ontdek onze bekende artiesten!

Overig entertainment

Magic Acts, Dinnershow, Hosts en Danseressen. Je vindt het bij onze overig entertainment!