Skip to main content
Jurriaan Bruinier boeken

Jurriaan Bruinier

Vanaf € 695,-

Sjoerd Arends

Sjoerd Arends

Vanaf € 695,-

Koert Witteman persfoto

Koert Witteman

Vanaf € 595,-

Collin Hoeve boeken

Collin Hoeve

Vanaf € 650,-

Jordan Roy boeken

Jordan Roy

Vanaf € 795,-

Dennis van Aarssen boeken

Dennis van Aarssen

Vanaf € 3.950,-

Diederick Ensink boeken

Diederick Ensink

Vanaf € 795,-

Davy Keys boeken

Davy Keys

Vanaf € 4.000,-

Deon Leon boeken

Déon Leon

Vanaf € 1.495,-

Jasper Taconis boeken voor event

Jasper Taconis

Vanaf € 795,-

Emanuel de Artiest boeken

Emanuel de Artiest

Vanaf € 2.250,-

Zanger boeken?

Wil je een muzikale zanger voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele zangers die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden of juist zorgen voor de juiste (akoestische) achtergrondmuziek. Ze zorgen voor een onvergetelijk evenement die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Allround zanger boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.