Collin Hoeve

De snelste songwriter ter wereld! Sluit liedjes af voor evenementen of seminars, instant songwriting voor alle gelegenheden.

Collin Hoeve verrast zijn publiek steevast met vrolijke uptempo liedjes, die hij ogenschijnlijk eenvoudig afwisselt met ontroerende ballads. Daarbij is hij in zijn performance ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs.

Je zou hem kunnen kennen van zijn deelname aan Holland’s Got Talent en The Voice Of Holland. Hij was ook te zien bij De Week Van Gelderland, waar hij ter plekke een lied maakte over de besproken onderwerpen van de uitzending.
In 2014 vestigde hij het wereldrecord voor Songs Schrijven tijdens 3FM Serious Request. Hij schreef hiervoor 105 liedjes op maat binnen 24 uur.

Zijn muzikale helden zijn John Mayer, Jason Mraz en James Taylor en hier hoor je zeker invloeden van terug in de liedjes van Collin Hoeve. Deze singer-songwriter houdt er niet van om te veel binnen een stijl te werken, maar toch blijft het altijd een herkenbare Collin Hoeve song.

Collin Hoeve is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 650,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Allround DJ, liveband

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens