Koert Witteman

Less is more! Geen lichteffecten, geen grote boxen of een grote vrachtwagen. Het is bijna “plug & play” wat Koert doet tijdens een receptie, diner of borrel.

De steekwoorden relaxed, ontspannen en ongedwongen zijn typerend voor zijn optredens. Terwijl de mensen op aangenaam volume kunnen kletsen, netwerken en herinneringen ophalen. Zorgt koert ervoor dat de top 40 hits van de afgelopen 50 jaar voorbij komen. Optimaal genieten in een relaxte sfeer.

Wist je dat .. Koert vaak de klacht krijgt dat het jammer was dat er tussendoor geen ruimte was voor applaus.

Bruiloften:
Hallo bruidspaar,
Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie plan om te trouwen! Laat ik meteen met de deur in huis vallen en melden wat Koert kan doen om jullie dag nog leuker & mooier te maken. Ja! hoe we het ook wenden of keren het is jullie dag, het draait allemaal om jullie.

Niet ieder bruidspaar houdt van al die aandacht, maar vind het wel belangrijk om een eigen “saus” over de dag te gieten die in het teken staat van jullie. Daar kan Koert bij helpen.

Ceremonie:
Wat dacht je van 3 liedjes tijdens je ceremonie? Die verzameld zijn vanuit jullie relatie. Dat ene nummer waarin precies gezongen wordt hoe jullie 1ste date was, het meest herhaalde liedje van jullie afgelopen vakantie. Of dat nummer wat het dichtstbij jullie gelofte en belofte voor elkaar komt.

wist je dat

Koert 1 week voor jullie bruiloft een podcast stuurt? Met daarop jullie 3 ceremonie nummers Dan heb je lekker wat voorpret van je bruiloft in plaats van alleen maar facturen.

Proost/Borrel:
Houden jullie van ontspannen kletsen met vrienden en familie onder het genot van een drankje? (Stomme vraag eigenlijk? Wie niet?)
Koert kan tijdens de borrel zorgen voor een lekker akoestisch sfeertje. Met daarin de top 40 hits van de afgelopen 50 jaar.

Diner:
Mijn moeder zij altijd dat je zittend moet eten in verband met de spijsvertering, geen idee of het klopt. Wat ik wel weet is dat je een stuk lekkerder eet met een muzikaal behangetje op de achtergrond.

Ook dit is top met Koert als muzikant, extra leuk om de borrel muzikaal vast te knopen aan het diner.

Koert Witteman is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Koert Witteman boeken?

Wil je zanger Koert Witteman boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Koert Witteman boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 595,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Top 40, Easy listening
  • Speeltijd: Diverse mogelijkheden
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA