Sjoerd Arends

Sjoerd Arends is een veelzijdige entertainer en zanger die zich moeiteloos aanpast aan het evenement!

Sjoerd Arends (Groningen, 1987) is een zanger die op 7-jarige leeftijd debuteerde in de Stadsschouwburg Groningen. Na deelname aan het VARA Kindersongfestival in 1998, kreeg hij zijn eerste hoofdrol in ‘Vertel mij wat’ bij stichting Dastater. Hij speelde in diverse musicals zoals ‘Doornroosje’s Duizendjarige Droom’ en nam in 1999 een track op voor de CD ‘Hoog uit het Noorden’. Arends studeerde van 2006 tot 2010 zang aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede, waar hij werd gecoacht door diverse professionals en succesvol afstudeerde.

Sjoerd Arends treedt regelmatig op met bands zoals ‘The Gentlemen’, ‘SESSION’, ‘We Want More’, ‘The Rich and Famous’ en ‘The Brat Pack’. Daarnaast is Sjoerd solo beschikbaar als zanger voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens je huwelijksceremonie, receptie, of bedrijfsborrel. Voor een spetterende show kan hij optreden als tape-act, ideaal voor dinnershows en andere feestelijke evenementen. Bovendien vormt hij samen met Lynn Stephans een dynamisch duo, bekend als Lynn & Shorty, waarbij ze verfijnde (achtergrond)muziek spelen.

Kortom, Sjoerd is een veelzijdige en flexibele artiest die je op verschillende manieren in kunt zetten voor jouw evenement!

Video’s

Wat kost Sjoerd Arends?

De prijs van Sjoerds Arends begint bij € 695,- inclusief een kleine geluidsset. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Zanger Sjoerd Arends boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Sjoerd Arends. Wil je Sjoerd boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte zanger en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 695,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist, Gitarist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA