THE RICH AND FAMOUS

THE RICH AND FAMOUS is een aantrekkelijke en energieke coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Met tours in binnen,- en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privéfeesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes!

De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Andre Hazes jr. en vele anderen.

Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.

THE RICH AND FAMOUS is uit te breiden met LXRY Horns (blazers), SPECIAL-FX en een te gekke allround DJ. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

6 personen

Genre

Pop, Rock, Danceclassics,
80’s & 90’s, Top 40

Speelduur

3 x 45 minuten
of 2 x 60

Optioneel

Geluidstechniek
Blazers
Special FX
Allround DJ

VRAAG OFFERTE AAN