Skip to main content

Podium

Laat artiesten schitteren

Op zoek naar een podiumverhuur voor jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft of studentenfeest? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden podia in diverse vormen en afmetingen tegen zeer scherpe prijzen. Onze podiumdelen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen indien gewenst worden voorzien van tapijttegels en/of een keurige rok. We kunnen podiumdelen is alle formaten realiseren en de podiumdelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes (20cm, 40cm, 60cm, 80cm en 100cm).

Bij ons kun je rekenen op een professionele service. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de podia op de gewenste tijd en met uiterste zorg op locatie worden geplaatst. We communiceren altijd duidelijke prijzen die inclusief op- en afbouw en reiskosten zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we verrassingen achteraf.

Lees hier ons speciaal geschreven artikel over het nut van een podium.

Podium huren

Van klein tot groot

Of je nu een klein intiem podium nodig hebt voor een besloten feest of een groot podium voor een grootschalig evenement, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze podiumverhuur is geschikt voor diverse gelegenheden en we streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen voorzien van het perfecte podium voor jouw evenement. Wij staan klaar om je te helpen en een onvergetelijke ervaring te creëren!

Coverbands

Met onze fantastische coverbands wordt jullie evenement onvergetelijk!

Akoestisch

Op zoek naar sfeervolle (achtergrond)muziek tijdens een borrel of andere gelegenheid? Kies dan voor een akoestische band of muzikant!

DJ’s

Onze veelzijdige DJ's zijn uiterst geschikt voor verschillende soorten events en kunnen, indien gewenst, worden uitgebreid met een muzikant.

Specials

Van Tribute-band tot pianoshow en van brassband tot klassiek ensemble; ontdek onze speciale artiesten!