Skip to main content

Saxofonisten

Saxofoniste Hanneke

Vanaf € 750,-

Saxy Mr S boeken bij Entertainment Agency

Saxy Mr. S

Vanaf € 650,-

Saxofonist Tim Bakker boeken

Saxofonist Tim Baker

Vanaf € 750,-

Miguel Sucasas boeken

Saxofonist Miguel

Vanaf € 650,-

Romana de Meneges boeken

Romana de Meneges

Vanaf € 850,-

Julian on Sax boeken

Julian On Sax

Vanaf € 795,-

Saxofonist Rafael

Vanaf € 795,-

Costar boeken

Costar

Vanaf € 750,-

Pieter Sax boeken

Pieter Sax

Vanaf € 695,-

Sander Loog boeken

Saxofonist Sander

Vanaf € 650,-

Saxofonist Gijs boeken

Saxofonist Gijs

Vanaf € 795,-

SaxSymbol

Vanaf € 795,-

Saxofonist boeken?

Wil je een muzikale saxofonist voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele saxofonisten die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden of juist zorgen voor de juiste (akoestische) achtergrondmuziek. Ze zorgen voor een onvergetelijk evenement die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Muzikale saxofonist boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.