Romana de Meneges

Romana, een dynamische saxofonist, combineert haar passie voor muziek naadloos met haar carrière als veelzijdig performer!

Ze is gespecialiseerd in commerciële evenementen zoals bedrijfsfeesten en bruiloften en boeit het publiek met haar oprechte melodieën, waardoor elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt.

Vanaf jonge leeftijd begon Romana’s muzikale reis op zesjarige leeftijd met fluit, waarna ze op zevenjarige leeftijd snel bij het orkest kwam en later percussie en piano ging verkennen. Omdat haar gevarieerde erfgoed haar geluid beïnvloedde, waagde ze zich aan verschillende culturele ritmes, waardoor haar muzikale palet werd verrijkt.

Nadat ze op 15-jarige leeftijd binnen twee maanden de saxofoon onder de knie had, leidde Romana’s toewijding haar naar de muziekschool en naar mondiale podia. Sinds 2016 toert ze uitgebreid en deelt ze haar verhaal door middel van soulvolle saxofoonnoten, waardoor het publiek betoverd wordt door haar unieke geluid. Terwijl ze zich voorbereidt op de release van haar debuut-EP, beloven Romana’s ambitie en talent een opwindende toekomst in de muziekindustrie.

Een optreden van saxofoniste Romana de Meneges is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een Allround DJ of percussionist!

Video’s

Saxofoniste Romana de Meneges Baker boeken?

Wil je Saxofoniste Romana boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Romana de Meneges boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 850,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Allround DJ, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA