Romana de Meneges

Romana, een dynamische saxofonist, verspreide passie haar voor muziek naadloos met haar carrière als veelzijdige performer!

Ze is gespecialiseerd in tijdelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten en bruiloften en boeit het publiek met haar verwachte melodieën, waardoor elke gelegenheid een emotionele ervaring wordt.

Vanaf jonge leeftijd begon Romana’s historische reis op zesjarige leeftijd met fluit, daarna kwam ze op zevenjarige leeftijd snel bij het orkest en later ging percussie en piano verkennen. Omdat haar gevarieerde erfgoed haar geluid beïnvloedde, waagde ze zich aan verschillende culturele ritmes, waardoor haar ingewikkelde palet werd beheersd.

Nadat ze op 15-jarige leeftijd binnen twee maanden de saxofoon onder de knie had, bracht Romana’s poging haar naar de muziekschool en naar mondiale podia. Sinds 2016 toert ze uitgebreid en deelt ze haar verhaal door middel van soulvolle saxofoonnoten, waardoor het publiek betoverd wordt door haar uniek geluid. Terwijl ze zich voorbereiden op de release van haar debuut-EP, beloven Romana’s ambitie en talent een opwindende toekomst in de muziekindustrie.

Saxophonist Tim Baker can also be upgraded with a Allround DJ or percussionist!

Videos

Show facts

Price indication: from € 850,-

  • Formation: 1 person
  • Genre: Allround
  • Showtimes: Different options
  • Optional: Allround DJ, Percussionist, MC/singer

Feel free to get in touch for a non-binding offer.

Can we help?

We’re here for you.

Request a quote (without obligation)

"*" indicates required fields

DD dash MM dash YYYY

Details (if known)

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Other suggestions