Funky Fresh – DJ & Live Musicians

DJ gecombineerd met live-muzikanten – het perfecte alternatief voor een band!

Funky Fresh is hét perfecte alternatief voor een live-band; een professionele DJ, met een eindeloos muzikaal repertoire, gecombineerd met interactieve muzikanten!

Deze zeer flexibele act biedt vele mogelijk muzikale combinaties voor je evenement, bijvoorbeeld een DJ met saxofonist, percussionist, zanger(es), gitarist, trompettist, violist, enzovoorts.

Muzikaal gezien zijn er geen grenzen: de DJ en live-muzikanten kunnen alle soorten muziekstijlen spelen, waaronder lounge en house, maar ook de hits van vroeger & nu. De muziek is volledig op basis van jouw wensen.

Het collectief Funky Fresh is perfect voor onder andere exclusieve feesten, recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten; kortom voor elk denkbaar evenement!

Video’s

Wat kost Funky Fresh – DJ & Live Musicians?

De prijs van Funky Fresh – DJ & Live Musicians begint bij € 1.495,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er een DJ booth, geluid, licht, podium en special effects bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Funky Fresh – DJ & Live Musicians boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Funky Fresh – DJ & Live Musicians. Wil je Funky Fresh – DJ & Live Musicians op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ act en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.495,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: Vanaf 2 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 4 uren
  • Optioneel: Special FX

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA