Dames Draaien Door

Professionele, getalenteerde, prachtige vrouwelijke DJ’s en muzikanten zorgen voor een waanzinnige show!

Dames Draaien Door: de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten. Het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegante, hoog opgeleide, professionele en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten.

Recent zijn de DDD Acts uitgebreid met danseressen, akoestische acts en een Female VJ die zorgen voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80’s, 90’s en 00’s) tot commerciële Dance muziek en zijn geproduceerd tijdens elk type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel worden geboekt, maar ook als combinatie of als een totaalconcept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, kleding, visuals, VJ’s en meer.

Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder ook veel BN’ers,) in binnen- en buitenland.

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.650,-

  • Bezetting: 3 tot 6 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens