Dames Draaien Door

Professionele, getalenteerde, prachtige vrouwelijke DJ’s en muzikanten zorgen voor een waanzinnige show!

Dames Draaien Door: de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten. Het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegante, hoog opgeleide, professionele en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten.

Recent zijn de DDD Acts uitgebreid met danseressen, akoestische acts en een Female VJ die zorgen voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.

De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80’s, 90’s en 00’s) tot commerciële Dance muziek en zijn geproduceerd tijdens elk type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel worden geboekt, maar ook als combinatie of als een totaalconcept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, kleding, visuals, VJ’s en meer.

Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder ook veel BN’ers,) in binnen- en buitenland.

Video’s

Dames Draaien Door boeken?

Wil je Dames Draaien Door boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dames Draaien Door boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.695,-

  • Bezetting: 2 tot 8 personen
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA