DJ MICHIEL

DJ Michiel krijgt door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren iedere zaal al meer dan twintig jaar op zijn kop!

Vanaf 1994 begint de carrière van DJ Michiel, als hij met een paar vrienden drive-inn-feestjes op school gaat verzorgen. Al snel zijn ze iedere vrijdag- en zaterdagavond volgeboekt.

In 2003 wordt Michiel resident DJ bij HET après-ski café in Val Thorens: een geweldig avontuur! Na terugkomst wordt hij direct ingehuurd als vaste DJ van Feestcafé Stampa in Leiden. Zijn talent blijft niet onopgemerkt en in 2007 wordt DJ Michiel de huis-DJ van de Baja Beach Club in Rotterdam.

Vanaf 2010 slaat Michiel een andere weg in. Hij wil op meer verschillende locaties kunnen draaien. Sindsdien draait hij bij verschillende clubs in Noordwijk en Amsterdam en is hij resident bij feestcafé Danzig (Den Haag). Daarnaast draait hij op vele feestweken en tal van andere feesten, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten.

Een optreden van DJ Michiel is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Zomer, Moombathon, Dance, Feest, 90’s & 00’s, Top 40

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist
MC

VRAAG OFFERTE AAN