DJ MICHIEL

DJ Michiel krijgt door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren iedere zaal al meer dan 25 jaar op zijn kop!

Michiel Kuiper gaat al meer dan 25 jaar door het leven als allround DJ Michiel en is daardoor een vertrouwd gezicht in cafés, clubs, discotheken en bij diverse evenementen in heel Nederland. Ook wordt hij veel gevraagd voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Door zijn energieke manier van draaien, zijn speelse gebruik van de microfoon en het spelen met publiek weet hij van elke gelegenheid een topfeest te maken. De muziek die hij draait is zeer gevarieerd: danceclassics, disco, 80’s en 90’s hits, merengue, salsa, moombahton, beach- en deephouse, top 40-hits, foute hits, Nederlandstalig en feestmuziek… alles passeert de revue! Hij is ook steeds vaker in combinatie met een band te zien, waar hij de avond opbouwt, de muziek verzorgt tijdens de pauzes van de band en zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond.

In 1994 begint de carrière van dj Michiel, als hij met een paar vrienden drive-in-feestjes op school gaat verzorgen. Al snel zijn ze iedere vrijdag- en ‪zaterdagavond‬ volgeboekt. Ze blazen nieuw leven in het jongerencentrum van Voorschoten en Michiel krijgt daarnaast een vaste plek bij Route44 in Wassenaar. In de winter van 2003 wordt Michiel resident dj voor HET après-ski café in Val Thorens (Frankrijk); een geweldig avontuur!

Na terugkomst wordt hij vaste dj van Feestcafé Stampa in Leiden. Zijn talent blijft niet onopgemerkt en in 2006 wordt Michiel huis-dj in de Baja Beach Club te Rotterdam. Vanaf 2010 slaat Michiel een andere weg in om op meerdere locaties te kunnen draaien. Zo is hij regelmatig achter de draaitafels te vinden bij Danzig (Den Haag) en in diverse zaken in Noordwijk en Katwijk. Kortom… Michiel is een echte allround DJ in de breedste zin van het woord!

Een optreden van DJ Michiel is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Video's

Foto's

Info

Bezetting

1 persoon

Genre

Allround, Zomer, Moombathon, Dance, Feest, 90’s & 00’s, Top 40

Speelduur

in overleg

Optioneel

Geluidstechniek
Saxofonist
Percussionist
MC

VRAAG OFFERTE AAN