DJ Miss Brown

DJ Miss Brown ziet er altijd stijlvol uit en weet het publiek met haar muziekkeuze te triggeren.

Met een ervaring van 20 jaar draait Miss Brown (aka Raphaella Brown) al een tijdje mee in het professionele circuit. Ze is al erg jong begonnen met het verzamelen van platen en stond al voor haar 18e te draaien in een club.

Miss Brown ziet er altijd stijlvol uit door haar ervaring en enthousiasme weet ze het publiek perfect te triggeren. Ze draait ook regelmatig samen met saxofonisten, percussionisten en MC’s wat een spetterende synergie tot stand brengt.

Miss Brown houdt van lekkere dansgrooves en remixes van bekende hits. Ze draait op de meest uiteenlopende evenementen; festivals, bedrijfsborrels, huwelijksfeesten, modeshows, enzovoorts.

Ze is een echte allround DJ met het bijzondere talent om altijd weer het perfecte nummer voor het moment te selecteren. Kortom; een optreden van Miss Brown is een garantie voor een geslaagd feest!

Een optreden van DJ Miss Brown is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

Video’s

DJ Miss Brown boeken?

Wil je DJ Miss Brown boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Miss Brown boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 850,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA