DJ Psiertje

DJ Psiertje – een unieke en veelzijdige DJ!

Deze dame is geboren voor het podium. DJ Psiertje voelt het publiek feilloos aan en met haar energieke performance en brede muziekkennis tilt zij je feest naar het hoogste niveau!

She’s got the skills and the looks… en dat is niet onopgemerkt gebleven. Naast haar vele optredens in Nederland draait ze in heel Europa. Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en ook het land waar haar roots liggen, Tunesië.

DJ Psiertje is een veelgevraagde DJ voor eersteklas evenementen, zoals bijvoorbeeld de Fashion Week Cannes en de bijeenkomsten van de Michael Jackson Family Foundation.

Naast het draaien op dit soort exclusieve evenementen vindt ze het ook te gek om de zaal op z’n kop te zetten tijdens een bedrijfsfeest of huwelijksfeest.

Een optreden van DJ Psiertje is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist of MC!

DJ Psiertje boeken?

Wil je DJ Psiertje boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

DJ Psiertje boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 500,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: Vanaf 2 tot 5 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, Zangeres

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA