Skip to main content

Mobiele acts

Collin Hoeve boeken

Collin Hoeve

Vanaf € 650,-

Tafelgoochelaar boeken

Table Magician

Vanaf € 895,-

Mobiele DJ

Vanaf € 995,-

The Berkley Brothers boeken

Berkley Brothers

Vanaf € 1.295,-

Mobiele act boeken?

Wil je een Mobiele act voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Mobiele acts zijn niet afhankelijk van een stroompunt. Ze spelen onversterkt of met een mobiele geluidsset. Hierdoor zijn ze in staat zich gemakkelijk te verplaatsen op een evenement!

Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele mobiele acts die zich makkelijk kunnen verplaatsen op het evenement en weten hoe ze het publiek kunnen entertainen. Ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Mobiele act boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.