Table Magician

Table-Magic: verzekerd u van interactie met het publiek en gegarandeerd een succes bij uw gasten!

Table-Magic ook wel close-up-magic genoemd is momenteel één van de meest geboekte vorm van magisch entertainment. Overal inzetbaar, op elk event een groot succes. Voornamelijk interactie met uw gasten zorgt voor de nodige hilariteit omdat de goochelaar de gasten; sportief bij de neus weet te nemen’ met een verrassend repertoire aan trucs. Lepels die in uw handen smelten, horloges die verdwijnen, glazen waarin een gekozen speelkaart verschijnt, een geleende ring die ineens aan de veter van de goochelaar hangt of het lezen van de gedachten van uw gasten.

Wij werken met een vast team aan professionele table magicians, zowel Nederlands- als Engelstalig. Naast een table magician zijn er ook mogelijkheden voor een goochelaar, illusionist en mentalist.

Elke goochelaar kenmerkt zich door de professionaliteit, kwaliteit, stiptheid en uiteraard de Magische Skills. Om deze kwaliteit te waarborgen hanteren wij strenge eisen aan onze goochelaars en houden wij het aanbod selectief.

Video’s

Table Magician boeken?

Wil je een tafelgoochelaar boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een DJ op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte DJ en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Table Magician boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 895,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Magie
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Diverse shows

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA