Twisted Soul

Frederieke en Jahja spelen de lekkerste pop & soul nummers.

Haarlems Conservatoriumstudenten Frederieke Kroone en Jahja Telussa vormen samen zang/gitaar duo ‘Twisted Soul’. Een goed gemetseld, maar bescheiden muurtje van geluid. Hun repertoire en de uitvoering daarvan is de perfecte combinatie tussen een hele goede coverband en gezellige achtergrondmuziek.

Hoge kwaliteit livemuziek met toegankelijk repertoire in de pop/soul hoek. Alles met hun eigen jazzy, bluesy of funky benadering. De ideale toevoeging aan uw speciale gelegenheid, en met hun uitgebreide ervaring op het gebied van evenementen past dit duo zich moeiteloos aan bij elk soort optreden. Twisted Soul staat voor een goede sfeer, flexibiliteit en professionaliteit.

Twisted Soul is uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Akoestisch duo Twisted Soul boeken?

Wil je Twisted Soul boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Als erkend boekingsbureau bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons een coverband, DJ of andere artiesten boeken, evenals bijbehorende techniek en leuke extra’s. Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. We streven naar vlotte communicatie en duidelijke tarieven wanneer je een artiest boekt. Daardoor verloopt het proces soepel, zonder verrassingen.

Met een coverband op je evenement kun je een spetterend bedrijfsfeest vieren, een onvergetelijk huwelijksfeest organiseren of een fascinerend programma maken waarin andere artiesten ook een rol kunnen spelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte coverband en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Twisted Soul boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 850,-

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Top 40, Pop, Easy listening, Soul
  • Speeltijd: 1 x 60 minuten of 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA