Lynn Stephans

Met haar sprankelende persoonlijkheid, gevoel voor dans, show en entertainment geeft ze een energieke stageperformance en staat ze bekend als een echt podiumbeest.

Lienke Iburg, ook bekend als “Lynn Stephans” is een veelgevraagde zangeres in binnen- en buitenland. Ze is actief als lead- en achtergrondzangeres, studioartiest, songwriter, vocal mc, actrice/presentatrice en vocal coach.

Zo zingt Lienke als vaste zangeres bij Kenny B (bekend van de hit ‘Parijs’), toerde ze door Europa met de voormalige band van Elvis Presley door Europa met “ELVIS Live in Concert” en heeft ze opgetreden in het Ziggo Dome, op Lowlands, Concert at Sea en ‘Groots’ van Guus Meeuwis.

Lienke is de vaste zangeres van coverband The Rich and Famous en is zo nu en dan ook te vinden bij coverband The Tour en POPGUNNN. Onder de naam Lynn Stephans werkt ze als Vocal MC en deelt ze het podium met diverse DJ’s, waaronder DJ Roog, Erick-E, Jaap Brienen en Funky Fresh.

Lienke is een all-round zangeres die de tent op z’n kop zet maar ook een klein liedje prachtig kan overbrengen. Met haar sprankelende persoonlijkheid, gevoel voor dans, show en entertainment geeft ze een energieke stageperformance en staat ze bekend als een echt podiumbeest.

Een optreden van Lynn Stephans is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, percussionist en allround-DJ. Of boek Lynn in haar akoestische setting ‘Lynn & Shorty‘! 

Video’s

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: 1 x 3 uren
  • Optioneel: Saxofonist, Percussionist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens