Lynn & Shorty

Lynn & Shorty is een muzikaal duo met prachtige samenzang.

Lynn (Lienke Iburg) en Shorty (Sjoerd Arends) kennen elkaar via de verschillende bands waar ze samen in zingen. Ze vullen elkaar muzikaal prachtig aan en hun stemmen passen mooi bij elkaar. Ze brengen hun repertoire met veel gevoel, plezier en enthousiasme en hebben duidelijk liefde voor wat ze doen.

Onder begeleiding van Shorty op gitaar of toetsen, spelen en zingen zij voor ieder wat wils. Van intieme easy listening tot krachtige en swingende muziek. Van de bekende klassiekers tot de nieuwste hits. Als de muziek erom vraagt pakt Lynn er een tamboerijn of ander percussie-instrument bij.

Lynn & Shorty zijn geschikt voor muziek op de achtergrond maar kunnen ook de aandacht vragen van het publiek en meer op de voorgrond treden met hun muziek en prachtige samenzang.

Lynn & Shorty zijn uit te breiden met een sfeervolle allround DJ.

Video’s

Wat kost Lynn & Shorty?

De prijs van Lynn & Shorty begint bij € 1.295,- inclusief geluidsset tot 150 personen. Optioneel kun je er een grotere geluidsset, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Akoestisch duo Lynn & Shorty boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Lynn & Shorty. Wil je Lynn & Shorty boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 1.295,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Easy listening, Pop
  • Speeltijd: 1 x 45, 2 x 45 of 3 x 45 minuten
  • Optioneel: Allround DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA