Renee de Ruijter

Renee de Ruijter is een veelzijdige zangeres die er zowel een feest van kan maken als gasten kan ontroeren bij een intieme huwelijksceremonie.

De in Californië geboren zangeres Renee de Ruijter begon al op vroege leeftijd te zingen en gitaar te spelen. Eenmaal gesetteld in Nederland begon ze door het hele land op te treden, zowel solo als met haar coverband. Haar talent bleef niet onopgemerkt en ze werd dan ook gevraagd om auditie te komen doen bij een wereldwijd bekende TV-talentenshow, waar ze het tot de halve finale heeft geschopt.

Naast dat ze uiterst geschikt is voor bedrijfsfeesten en openbare evenementen, kan ze ook perfect de muzikale invulling verzorgen voor een geslaagde huwelijksdag. Denk hierbij aan ontroerende liedjes tijdens de ceremonie, bekende nummers in een akoestische jasje bij de receptie of een spetterend optreden met haar band tijdens het huwelijksfeest!

Renee is in verschillende formaties te boeken. Dit kan een knallende tape act zijn, akoestisch met haar gitaar, in combinatie met een pianist of met haar 4-koppige coverband S.O.U.L.

Met haar passie en talent weet ze bij elk evenement de juiste snaar te raken (met of zonder haar gitaar) en zorgt ze voor een onvergetelijk optreden!

Video’s

Wat kost Renee de Ruijter?

De prijs van Renee de Ruijter begint bij € 795,- zonder geluid en licht. Optioneel kun je er geluid, licht, podium, special effects en een DJ voor in de pauzes bij boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en exacte kosten voor jouw evenement.

Zangeres Renee de Ruijter boeken?

Entertainment Agency verzorgt boekingen van Renee de Ruijter. Wil je Renee de Ruijter boeken, een vrijblijvende optie of meer informatie? Neem contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons direct op 085 3030 897.

Voor meer informatie over het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen om van jullie evenement een succes te maken!

Wat kun je van Entertainment Agency verwachten?

Entertainment Agency is een erkend boekingsbureau met een passie voor muziek. Al ruim 15 jaar ontzorgen en adviseren wij onze opdrachtgevers op het gebied van entertainment. Bij ons kun je rekenen op:

  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Professionele artiesten
  • Altijd de beste prijs
  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie

Neem vandaag nog contact met ons op voor het boeken van een geschikte zangeres en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Show facts

Prijsindicatie: vanaf € 795,-

> Klik hier voor prijsinformatie

  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Speeltijd: In overleg
  • Optioneel: Pianist, Gitarist, DJ

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een optreden.

Kunnen we je helpen?

We staan voor je klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ

Details (indien bekend)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief BTW en eventueel BUMA