Skip to main content
The Gatsby Girls boeken

The Gatsby Girls

Vanaf € 1.750,-

The Jukeboxboys boeken

The JukeboxBoys

Vanaf € 1.350,-

Story of Boybands boeken

Story of Boybands

Vanaf € 4.950,-

big black beautiful boeken

Big, Black & Beautiful

Vanaf € 5.475,-

La Familia boeken

La Familia

Vanaf € 2.750,-

The Midnight Diamonds

The Midnight Diamonds

Vanaf € 2.750,-

Dickenskoor

Vanaf € 1.150,-

The Triolettes boeken

The Triolettes

Vanaf € 2.295,-

Gospelkoor boeken

Gospelkoor

Vanaf € 950,-

The Petticoats boeken

The Petticoats

Prijs op aanvraag

Zanggroep boeken?

Wil je een muzikale zanggroep voor jouw evenement? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan entertainment, van energieke bands tot getalenteerde DJ’s en van bekende artiesten tot intieme jazz trio’s. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, dankzij onze kennis en ervaring.

Persoonlijk en betrouwbaar boekingskantoor

Wij hebben het entertainment dat bij je past, of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of ander evenement organiseert. We hebben professionele zanggroepen die weten hoe ze het publiek op de dansvloer krijgen en vooral houden of juist zorgen voor de juiste (akoestische) achtergrondmuziek. Ze zorgen voor een onvergetelijk evenement die je gasten nog lang zal bijblijven.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je entertainment. Dankzij ons uitgebreide netwerk van talentvolle artiesten en ervaren professionals garanderen we een geslaagd evenement. We regelen alles tot in de puntjes!

Muzikale zanggroep boeken, hoe werkt dat?

Voor meer informatie over beschikbare opties en het boeken van artiesten, raadpleeg onze veelgestelde vragen. Neem voor direct contact met ons op via info@entertainment-agency.nl of bel ons op 085 3030 897. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jullie evenement.